jueves, 2 de octubre de 2014

Bad Day

No hi ha res més agradable quan estas tan lluny de casa que començar el día al costat de l'home de la teva vida i fent un Skype amb elnenmésguapodelmón i la família.

Ja deixem New Orleans, el cel està una mica gris, a veure si s'aguanta per la visita al Oak Alley Plantation, una antiga plantació de cotó que ha servit d'escenari per "Entrevista amb el vampir" (que, tot s'ha de dir, no em va agradar gens).

De camí passem per una carretera plena de manglars. Viuran aquí els cocodrils dels que tan parlen els habitants de Nova Orleans?
Doncs no. El gran diluvi no deixa que visitem la plantació, arribem fins al parking i no som capaços ni de sortir del cotxe per veure la "gift shop". Més aviat que arribarem a l'hotel!

Baton Rouge és la capital de Louisiana i ens han recomanat veure l'antic Capitol (la generalitat, vaja), un edifici gòtic de més de 160 anys amb uns vitralls molt xulos.Tenim caprici d'hamburguesa (ahir no en vam menjar!) i un Waffle House és la millor opció. Ens atén la Charisse, una cambrera molt amable... al principi.
Aquests son els següents 150km, tan macos que decidim fer-los 3 vegades! Perquè? Doncs llegiu el post d'en JC que us jo explica detalladament...Total, que arribem a l'hotel que son quasi les 12 de la nit. No tenim forces ni per escriure una sola paraula del post... Ens han donat una superhabitació que no podrem disfrutar, demà arribem a Texas i volem marxar aviat!

Per 25€ amb esmorzar no està mal, oi?

YouTube Video


Bona nit i fins demà!


Ingrid


2 comentarios:

 1. Lo dde la plantació igual era una premonició de què el dia no seria del tot bo.

  Maco l'antic Capitoli de Baton Rouge.

  Jo pensava, fer tres vegades aquest tram de carretera?, home, maco, maco, tampoc ho és tant, després ja he vist perquè. Caram amb la Charisse o era "Chorisse"

  Sort que al matí havíeu vist a "elnenmésmacodelmón", hehe

  ResponderEliminar
 2. uauuuu quina habitació.... Llàstima que ja marxeu....

  Has dit que la cambrera era simpàtica al principi???? ejemmmm llegiré el post del JC a veure si diu alguna cosa.

  Vinga que ja aneu cap a TEXAS que allà segur que guadiu més

  Un petó

  Carol

  ResponderEliminar

Selecciona "Comentar como:ANÓNIMO" I POSA EL TEU NOM AL COMENTARI
¡Selecciona "Comentar como:ANÓNIMO" Y PON TU NOMBRE EN EL COMENTARIO!